Service op hoog niveau

Bij Groenblijvendebomen.be is uitstekende service een vanzelfsprekendheid. Wij geven duidelijk en uitgebreid advies wanneer u een wintergroene boom uit komt zoeken bij onze vestiging in Overloon en door onze jarenlange ervaring op het gebied van het leveren van groenblijvende bomen, weten wij als geen ander wat een groenblijvende boom nodig heeft om goed te kunnen groeien nadat deze is aangeplant bij u in de tuin. We gebruiken hiervoor speciale substraten en grondstoffen waardoor een optimale groei van de wintergroene boom wordt gerealiseerd.

 

 

Plaatsen van uw groenblijvende boom

We kunnen het plaatsen van uw groenblijvende boom uit handen nemen. Door onze expertise en ervaring kunnen we de door u aangeschafte wintergroene boom op professionele manier plaatsen. Zo weet u zeker dat de wintergroene boom perfect in uw tuin komt te staan.

Wilt u meer informatie over onze service diensten, neem dan vrijblijvend contact op met onze service afdeling. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer en via onderstaand email adres.

Telefoon:0031 (0) 478 642013

[email protected]

 

Veel van onze bomen kunt u ook makkelijk zelf planten. Bekijk onderstaande video voor handige plantinstructies:

 

Bekijk onze vestiging in Overloon

Bekijk hier een film van onze prachtige groenblijvende bomen bij onze vestiging in Overloon.

 

Onderhoud aan uw groenblijvende boom

In de jaren na het plaatsen van uw groenblijvende boom kunnen we door middel van een onderhoudscontract uw wintergroene boom in topconditie houden. We komen dan één of meerdere keren per jaar onderhoud plegen aan uw groenblijvende boom. Vraag ons naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Vandaag besteld voor 14.00 uur, morgen in huis!

Bij webshopbestellingen kunnen wij de door u gewenste groenblijvende boom met of zonder benodigde grondstoffen en eventueel een bijpassende plantenbak tegen een kleine meerprijs binnen 24 uur leveren. Groenblijvende bomen die hoger zijn dan 250cm komen we met eigen transport binnen 2 weken bezorgen.

Zie hiervoor ook onze webshop!